Adress
Tippvägen 6
296 35 Åhus
All mat som serveras lagas från grunden av naturens färska primörer,
allt för att lyfta fram de naturliga smakerna och minimera tillsatser.
Det serveras alltid svenskt kött/kyckling och så ofta det är möjligt är köttet närproducerat. Fiskrätterna lagas av MSC / kravmärkt fisk.
Grönsaker och potatis är närodlade eller ekologiska i så stor utsträckning som möjligt. Majoriteten av brödet bakas på förskolan.
Anpassningar görs i denna matsedel till eventuell specialkost.
07.45 Frukost med nybakat bröd/bullar 4 dagar i veckan.
Fil och hemgjord müsli eller gröt serveras vid varje frukost.
10.45 Lunch enligt menyn på förstasidan, serveras med ekologisk mjölk samt vatten, och alltid minst fyra sorters grönsaker.
14.00 Mellanmål – se menyn på förstasidan.
Johan N.
Köksansvarig