Idag bar det av inåt byn för Gässlingen med ett besök på biblioteket som mål. Vi stannade till vid lekplatsen bakom konditoriet för en fruktstund samt en stunds lek innan vi gick vidare mot resans mål. Väl inne på biblioteket så möttes vi av en glad bibliotekarie som hade plockat ihop en hel hög med spännande dinosaurieböcker. Perfekt då vårt tema för stunden är just dinosaurier. Vi bläddrade och läste böcker en god stund innan vi fick samla ihop oss för att bege oss åter mot Mårten Gås och den väntande lunchen. Det blev en riktigt härlig förmiddag på vift!

Mårten Gås Montessori Förskolas foto.           Mårten Gås Montessori Förskolas foto.          Mårten Gås Montessori Förskolas foto. Mårten Gås Montessori Förskolas foto.     Mårten Gås Montessori Förskolas foto.

gasslingen

Kommentera ...